avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce instanta este competenta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce instanta este competenta?

buna ziua! sunt din comuna i l Caragiale din jud Dambovita si am o problema cu Transgaz SA care si-a introdus conducte de gaze pe terenurile noastre fara sa ne despagubeasca. noi vrem sa le cerem in instanta despagubiri. in aceasta situatie unde ne vom judeca? care instanta este competenta? banuiesc ca judecatoria? dar judecatoria de unde, din Targoviste, Bucuresti sau din Medias de unde este sediul central?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:38, 12 Ianuarie 2012
judecatoria de care apartine localitatea unde se gaseste imobilul.
multumesc mult
Judecătoria este competentă dar vedeţi cui aparţine conducta, (consiliului local al. municipiului).Trebuiesc chemaţi şi aceştia în garanţie.Când a fost introdusă conducta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)
Urgent s_ionut s_ionut cum se interzice continuarea unor lucrari pe proprietate privata? (executantul si beneficiarul fiind in ilegalitate TOTALA) (vezi toată discuția)