avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... imposibilitate plata credit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

imposibilitate plata credit

Am contractat un credit cu garantie imobiliara,pe baza indemnizatiei de revolutionar care in anul acesta va fi suspendata.Am incheiat totodata si o asigurare complexa care prevede si asigurare in caz ca raman fara venit.Ce demersuri va trebui sa fac pentru a nu ajunge sa imi pierd locuinta?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 21:39, 13 Ianuarie 2012
Faptul ca ati incheiat o asigurare care spuneti dv ca va asigura in caz ca va pierdeti veniturile este dupa parerea mea fals deoarece acest lucru nu se va intampla. Veti fi probabil acoperit pt trei rate lunare. Daca nici dupa aceste luni nu va redresati financiar atunci veti atunci veti suporta consecintele contractului de credit semnat.
Trebuie analizate conditiile contractuale pentru polita care ati incheiat-o. Care este cuantumul indemnizatiei lunare si cat timp va este acordata aceasta.Astfel de asigurari de risc financiar se emit foarte rar si la persoane cu un risc foarte mic, in urma unei analize de asigurator a fiecarui caz in parte.Cel mai bine este sa negociati cu banca si sa existe comunicare, altfel, daca nu raspundeti solicitarilor unitatii bancare, riscati mult mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, ... Marian Grivita Marian Grivita Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, incerc sa imprumut cumva insa am o restanta de 3000 RON Risc ceva, urgent din punct de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurare credit in caz de deces Stefan0212 Stefan0212 Buna ziua , numele meu este Stefan si am un mare necaz . Tatal meu a facut un imprumut la ING in 2010 .iar acum 2 saptamana a murit de cancer . Cei de la ING ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii N3got3i N3got3i Tata a decedat recent si am aflat ca avea 2 credite la banca. Ce se intampla cu acestea? Datoriile vor fi mostenite de mine ? (vezi toată discuția)