avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... repunere pe rol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

repunere pe rol

In ce situatii exista repunerea pe rol ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Elena , Avocat 12:56, 12 Ianuarie 2012
Masura pe care o poate dispune organul de jurisdictie, dupa inchiderea dezbaterilor si inainte de pronuntarea hotararii, atunci cand constata, cu prilejul deliberarii ca este necesara efectuarea unor dovezi suplimentare ori punerea in discutia partilor a unor probleme noi, pentru lamurirea tuturor imprejurarilor privind rezolvarea justa a cauzei. In aceste cazuri, instanta fixeaza un termen de judecata si dispune citarea partilor.
Bineinteles cauzele de suspendare sunt prevazute de art.242 CpC - atunci când ambele părţi din proces (reclamantul şi pârâtul) solicită expres acest lucru, intervenind deci un acord de voinţă al părţilor pentru suspendarea judecăţii; dar si in situatia in care nici una dintre părţi nu se prezintă la strigarea pricinii şi nici o parte nu a cerut, în scris, judecata în lipsă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Suspendare recurs redinciucconstantin redinciucconstantin se poate cere suspendarea judecari recursului de ori care parte in proces si pe ce perioada si daca se taxeaza precizez ca e litigiu de munca (vezi toată discuția)