avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Este vorba despre discriminare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Este vorba despre discriminare?

buna ziua!lucrez intr-o institutie bugetara si ma confrunt cu urmatoarea problema:am fost chemat de catre conducerea directiei care mi-a comunicat faptul ca,pentru 6 luni,trebuie sa ma ocup de altceva decat ceea ce fac in mod curent,cu modificarea fisei postului!in principiu am fost de acord,dar in momentul in care a trebuit sa schimb biroul am fost trimis intr-o camera,sa-i spunem asa, in care e depozitata hirtia de copiator,in care s-au inghesuit un mini-birou,un scaun si un pc vai soarta lui!in urma refuzului meu de a ma muta si a discutiei purtate cu directoarea adjuncta,spunindu-i ca astea nu sunt conditii de munca,stimabila mi-a spus ca daca nu-mi convine sa fac o nota raport!in conditiile in care toti ceilalti angajati beneficiaza de toate conditiile necesare (mobilier decent,tel/fax,pc-uri,net s.a.) se poate considera discriminare,rea-vointa sau cum s-o numesc?daca da,ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: freewill32 , utilizator 12:16, 18 Ianuarie 2012
faceti o nota-raport, in care ii explicati sefei ca , in conformitate cu prevederile art. 37 din legea nr.188/1999, autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să asigure funcţionarilor publici condiţii normale de muncă şi igienă, de natură să le ocrotească sănătatea şi integritatea fizică şi psihică.
:)
mersi,tot la articolul ala ma gindeam!
acum a intervenit o alta problema:incepind cu data de 16.01 am intrat in concediu medical,primul in cei 10 ani de munca!azi,18.01,ma suna o colega de la serviciu si-mi spune ca din dispozitia verbala a directoarei mi-au fost mutate lucrurile personale din biroul in care imi faceam treaba in locatia sus-amintita!aceasta fapta se poae incadra undeva,fiind in cm?mersi din nou pt raspuns,di scuzati insistenta,n-am gasit prin lege asa ceva si m-am saturat de dispozitiile unor persoane puse in functii pe criterii politce!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare raport de evaluare functionar public ContSters192675 ContSters192675 As dori sa contest calificativul la evaluarea anuala deoarece acesta nu reflecta realitatea.Mentionez ca seful meu direct cu care lucrez si care cunoaste ... (vezi toată discuția)
Post scos la concurs ContSters79307 ContSters79307 Azi, 06.04.2009 , intrand pe site-ul AJOFM , am vazut ca sunt 2 posturi scoase la concurs , in invatamant ( la o gradinita ) in speta un post de secretara ( cu ... (vezi toată discuția)
Amanare suspecta a trimiterii fisei de lichidare la cerere ContSters100914 ContSters100914 Pe 02.09.2009 trebuia sa primesc decizia de incetare a CIM lucru care nu s-a intamplat si nici nu mi-a fost motivat ca raspuns la e-mail-ul trimis de mine in ... (vezi toată discuția)