avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amanare suspecta a trimiterii fisei de lichidare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amanare suspecta a trimiterii fisei de lichidare la cerere

Pe 02.09.2009 trebuia sa primesc decizia de incetare a CIM lucru care nu s-a intamplat si nici nu mi-a fost motivat ca raspuns la e-mail-ul trimis de mine in acea zi, in schimb, am primit-o prin fax azi (07.09.2009). Am sunat la biroul de Resurse Umane sa intreb de ce nu mi-a fost trimisa si fisa de lichidare pentru care am mai fost o data (pe banii mei) la sediu (societatea fiind din alt judet), dar mi s-a abatut atentia de la acest lucru spunandu-mi-se ca decizia trebuie semnata, completata cu data de 02.09.2009 si trimisa cat de repede prin fax, deoarece trebuie dusa de urgenta la ITM. Am readus discutia asupra fisei de lichidare, reamintindu-i domnului cu care am vorbit faptul ca ultima data din acest motiv am fost la ei (sa rezolv odata cu ea) si mi s-a zis ca aceasta imi va fi trimisa prin posta in cateva zile, odata cu cartea de munca. Nu inteleg de ce le-a fost asa greu s-o trimita pe e-mail scanata sau pe fax cum au facut si cu decizia? N-ar fi fost normal ca fisa de lichidare sa mi se dea cand a fost facuta lichidarea completa?
Reamintesc ca mi s-a desfiintat postul de manager zonal pe nordul tarii si am avut luate pe semnatura bunuri (mobilier, pc, imprimante, expozoare..) care ar fi trebuit sa fie la 3 birouri din orase diferite si bunuri de la 3 colegi din subordine, disponibilizati inaintea mea. Cand am mers sa predau masina, laptop, telefon si bunurile sus mentionate, nu s-a inteles nimic din foile puse la dispozitie de ei, de aceea am si preferat sa mai merg o data sa punct lucrurile la punct cunoscandu-i si stiind ca incearca sa-mi faca probleme. Nu mi-au dat lichidarea pe iulie, salariul pe august, comision din vanzari, banii pe concediu si din cate am inteles din raspunsurile primite de la dvs. la mesajele anterioare, nici salar compensatoriu n-am primit. Azi, mai nou, m-am vazut figurand pe o lista cu cei ce au datorii fata de firma, eu fiind responsabila cica de intarzierile la plata, a 2 dealeri cu care incheiasem contract. Ma gandesc ca vor sa-mi impute mie, nu ca un astfel de lucru ar fi prevazut undeva (in CIM sau fisa postului). Nu m-ar mira sa faca acest lucru, desi, conform deciziei, CIM a incetat pe 02, iar dealerii au intarziat de 2 zile cu neplata. In fine..
Intrebarile mele sunt:
Sa semnez decizia de incetare si sa le-o trimit maine (cu data de 02 binenteles) chiar daca ei nu mi-au trimis fisa de lichidare?
Este normal ca ei sa-mi dea fisa de lichidare dupa decizia de incetare a CIM?
Are fisa de lichidare vreo valoare in cazul in care eu n-o semnez (pe cand o s-o si primesc) daca vad ca e ceva in neregula?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:36, 7 Septembrie 2009
1. Pentru continuitate si intelegerea problemei trebuia sa postati tot pe subiectul initial.
2. Nota de lichidare se intocmeste pentru a stabili ce debite (datorii) aveti dvs. fata de firma. Va este de folos atunci cand vreti sa demonstarti ca nu aveti nici o datorie fata de firma.
Decizia de desface a contractului individual de munca se comunica, in lipsa salariatului in termen de 5 zile de la emitere, postal cu confirmare de primire. In mod normal la incetarea raportului de munca este firesc sa vi se dea si nota de lichidare. Va sfatuiesc sa o solicitati in mod oficial si in cazul in care simtiti ca exista un abuz sa raspundeti in scris fata de "prevederile " din nota de lichidare care vi se va inmana. Oricum "imputatiile " care ar fi inscrise in nota de lichidare pot fi "urmarite" numai daca sunt cuprinse intr-un titlu executoriu irevocabil ( art.164 codul muncii)
Numai bine va doresc.
nu inteleg de ce v-au trimis dvs decizia de concediere? sa semnati ce?
in mod normal decizia de concediere se semneaza si stampileaza de angajator, dupa care se depune la ITM impreuna cu conrtactul de munca pentru viza ITM de inregistrare a incetarii conractului, in termen de 5 zile de la data emiterii deciziei.

Dvs vi se comunica decizia inainte sau dupa inregistrarea la ITM, si semnatura dvs este doar una de primire, iar data primirii pe care o treceti langa semnatura este data de la care curge termenul de 30 de zile in care se poate contesta o decizie in intsanta.
1 exemplar al deciziei trebnuie sa va ramana dvs.

Faptul ca semnati de primire a deciziei nu are legatura cu nota/fisa de lichidare.
Dar sa aveti un exemplar al notei de lichidare cu semnaturile care atesta ca ati predat toate bunurile si v-ati achitat toate datoriile este foarte important pentru dvs, mai ales ca ati avut atatea bunuri de predat.

Nu inteleg, daca ati predat tot ce trebuia predat si v-a fost semnata fisa ca nu mai aveti nici-o datorie, de ce nu vi s-a dat un exemplar chiar atunci, pentru ca de regula aceasta fisa se face in 2 exemplare tocmai din acest motiv, un exemplar ramane la angajat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia crissu90 crissu90 In data de 15 iunie l-am anuntat pe angajator ca nu mai vin a 2-a zi la munca iar a doua zi am venit si mi-am dat demisia.Dupa mi-a zis ca trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)
Eliberare acte la incetarea cim CorinaDCM CorinaDCM Buna ziua, In data de 18.10.2017 imi inceteaza contractul de munca cu perioada determinata, pana la acea data am fost obligati intreaga echipa sa ne luam ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime, nota de lichidare valabila DANIELA1915 DANIELA1915 As dori sa stiu daca e valabila Adeverinta de vechime daca e trecut alt domiciliu decit cel de pe CI, cit si daca nu e trecut Ci cu serie si numar.Nota de ... (vezi toată discuția)