avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

buna,

incepand cu iulie 2010 ma aflu in concediu de crestere copil urmand ca in 2 iulie 2012 sa incep munca.in prezent sunt insarcinata, data probabila fiind 15 august....in aceasta situatie pot intra in luna iulie in concediu prenatal sau trebuie sa merg la munca? cum se calculeaza indemnizatia de crestere in aceasta situatie?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 14:12, 12 Ianuarie 2012
In luna iulie intrati in concediu prenatal, iar dupa nastere depuneti dosarul pentru indemnizatia de cresterea celui de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adelynna5 adelynna5 Buna ziua,am o nelamurire,imi spune si mie cineva daca eu am un copil,timp de 2ani am beneficiat de aceasta indemnizatie,intre timp sant iarasi insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului catalin818 catalin818 Buna seara!Sunt profesor debutant, absolventa a facultatii in anul 2010.In iulie 2010 am obtinut un post de suplinitor pt anul 2010-2011 de limba romana, in ... (vezi toată discuția)