avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului - problema

buna ziua,
Am fost in cresterea copilului pana pe 20.12.2011, angajatorul meu si-a vandut societatea si cum pot face sa intru si eu in somaj.Pot beneficia de somaj?avand in vedere ca patronul a vandut sc si si-a facut alta eu ce trebuie sa fac?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:59, 13 Ianuarie 2012
1. Luati legatura cu fostul angajator sa vedeti unde este arhiva lui si cine va intocmeste si elibereaza actele: el sau cel care a cumparat firma.

2. Trebuie sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si apoi sa va inmaneze decizia de concediere, adeverinta de vechime si adeverinta tip pentru somaj.

3. Luati legatura si cu ITM sa vedeti cum va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc datcud datcud spuneti-mi va rog mam angajat in data de 08.12.2006 la o firma de la care in data de 30.01.2008 am intrat in concediu de maternitate ,in acest concediu am mai ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil svisarinescu svisarinescu Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Momentan sunt in concediu de crestere copil ( 2 ani ) , pana in aprilie anul viitor .Firma la care sunt angajata e in ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc pana la 2 ani crystachy crystachy in cazul revenirii la locul de munca ocupat inaintea intrarii in concediu pentru cresterea copilului pana la doi ani ce acte sunt necesare in cazul in care ... (vezi toată discuția)