avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite restante cedate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite restante cedate

unde platesc datoria pentru un card de credit la banca?. la banca mi s-a spus ca nu mai cont la ei sa iau legatura cu firma de recuperari....
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: julia61 , utilizator 20:40, 12 Ianuarie 2012
Simplu. Luati legatura cu firma pentru ca banca a vandut datoria dvs. Practic acum nu mai sunteti dator la banca , ci la firma
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca nelutza nelutza Am avut un credit de nevoi personale la o banca luat in 2007 ianuarie pe 4 ani .Am platit pana in 2010 luna septembrie.De atunci nu am mai platit nici o rata ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-va rog un sfat, urgent grigorevasile58 grigorevasile58 Sunt in cam in aceeasi situatie cu cea a utilizatorului Asul28, am un credit bacar care a fost vandut catre o firma de recuperari. Am luat legatura cu cei de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie card de credit gicajuravle gicajuravle buna ziua am si eu o intrebare ,sint plecat din tara de 4 ani si am avut un card de credit,cred ca ai era ceva de platit pe el,nefiind de gasit in tara nu ... (vezi toată discuția)