Am fost aratat la toate posturile de stiri asta dupa ce din gresala,am atins un politist cand dadeam in spate cu masina,si la TV s-au spus minciuni 100% probate in care ma acuzau de infractiunea de ultraj cand defapt nu a fost.Si mai mult s-a spus ca am lovit intentionat politistul, ceea ce este fals si ca apoi am fugit de la locul accidentului si mai fals.Acest lucru s-a spus fara ca macar impotriva mea sa se inceapa urmarirea penala si doar in cursul unei anchete a procurorului.
Intrebarea este: Pot sa ma indrept impotriva lor? si sa am si sanse de reusita?
Si a doua intrebare este legat de faptul ca m-au filmat pe strada si mi-au aratat fata fara aprobarea mea distruga-ndumi imaginea total.Aveau voie fara acordul meu?
urgent , urgent , daca aveti probe care sustin afirmatiile dtr de nevinovatie si sant plauzibil - legale , URGENT URGENT la un avocat care le examineaza incadreaza si decide daca aveti castig siiiiii atunci la instanta . pa si bafta . urgent.
Dosar penal
americanux
Buna,am un caz mai complicat dar a avut urmari tragice si nu vreau sa ma dau batut si nu voi renunta nici daca trebuie sa cheltuiesc tot ce am....pe scurt...mi ... (vezi toată discuția)
Abuzuri
Paull24
In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un ... (vezi toată discuția)