avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CMI sau SRL? Care este mai avantajos privind darile ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CMI sau SRL? Care este mai avantajos privind darile catre stat?

Situatia este asa: vreau sa preiau praxis-ul MF al unui SRL. Nu stiu daca eu trebuie sa fiu PFA, CMI, SRL ca sa-l preiau.
1. Ce forma de organizare trebuie sa am?
2. Am auzit ca SRL-ul este mai avantajos ca si dari la stat , dar nu am inteles de la nimeni exact care sunt diferentele dintre CMI si SRL privind contabilitatea .
3. Daca sunt angajata si la stat , pot sa am CMI sau SRL?
4. Mai trebuie sa platesc asigurari de sanatate pe CMI sau SRL daca le platesc deja prin norma de la stat?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:54, 13 Ianuarie 2012
:offtopic:Interventie moderator
@dr_dimitriu va rog nu mai deschideti acelasi subiect pe mai multe forumuri. Va aduc la cunostinta ca ati incalcat pct. 3.3. din Regulamentul de postare al mesajelor in forum.
Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Acesta nu este un avertisment, este o atentionare deoarece sunteti utilizator nou inscris pe forumul avocatnet.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare radar langa linii de inalta tensiune costin_mihaila@yahoo.com costin_mihaila@yahoo.com Buna ziua ma numesc Claudiu si as dori sa stiu daca radarele amplasate pe autoturisme pot functiona langa linii de inalta tensiune ,sub 10 metri DE LINIA DE ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Drept anul i. sfaturi, informatii. TrufanRadu TrufanRadu Buna ziua, sunt student anul 1 la drept la Facultatea Babes Bolyai din Cluj si as dori sa spuneti care sunt materiile cele mai dificile, cum sunt profesorii ... (vezi toată discuția)