Buna ziua,
Am o intrebare legata de momentul cand devina exigibila o cheltuiala(intracomunitara) pentru care s-a primit factura de avans in luna aprilie 2011...finala in August 2011(inclusiv transportul)...iar marfa (material promotional) a fost receptionata in ianuarie 2012.
Precizez ca am intocmit declaratiile VIES la vremea respectiva, dar nu stiu carui an fiscal corespunde aceasta cheltuiala...anului 2011 cand am primit facturile (si cand au fost achitate) sau anului 2012 cand am receptionat marfa si cand intraadevar voi face actiunea de promovare cu ajutorul acestor produse ???
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.