avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Recunoastere cheltuiala 2011
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Recunoastere cheltuiala 2011

Buna ziua,
Am o intrebare legata de momentul cand devina exigibila o cheltuiala(intracomunitara) pentru care s-a primit factura de avans in luna aprilie 2011...finala in August 2011(inclusiv transportul)...iar marfa (material promotional) a fost receptionata in ianuarie 2012.
Precizez ca am intocmit declaratiile VIES la vremea respectiva, dar nu stiu carui an fiscal corespunde aceasta cheltuiala...anului 2011 cand am primit facturile (si cand au fost achitate) sau anului 2012 cand am receptionat marfa si cand intraadevar voi face actiunea de promovare cu ajutorul acestor produse ???
Cel mai recent răspuns: Lepadatu Cornel , utilizator 10:28, 16 Ianuarie 2012
Sin chelt aferenta anului 2012 cind veti consuma efectiv acele bunuri.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix ce nu se va regasi in patrimoniul societatii ellinia ellinia Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o soc. de constructii achizitioneaza din UE o instalatie tehnica de 55.000 lei. Aceasta instalatie va ... (vezi toată discuția)
Bilant si declaratii fiscale- srl infiintat in 2011 DoinaG DoinaG Buna seara, Pt. SC-SRL infiintat in decembrie 2011, fara venituri si angajati in 2011, dar cu chelt. de infiintare, la ORC, chelt. comision redactare acte ... (vezi toată discuția)
Plata facuta in 2010, insa factura este in 2011 - cum inregistrez? aniela parvu aniela parvu Buna ziua, Am platit in avans in decembrie 2010, iar marfa mi-a venit in transe in februarie si aprilie. Eu am inregistrat cheltuiala in 2010, trebuia sa ... (vezi toată discuția)