avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua!
Sunt titulara in invatamant, angajata cu norma intreaga. Pot sa fac cerere de trecere pe jumatate de norma datorita unor motive medicale?Nu stiu daca noul cod al muncii are aceasta prevedere. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 13 Ianuarie 2012
Se poate face o discutie cu angajatorul dvs pe aceasta tema , a modificarii normei de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păstrarea titulaturii CristianEnache CristianEnache Bună ziua, Dacă o persoană este angajată în învățământul de stat ca profesor titular, există o prevedere legală prin poate lucra în afara ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular de limba și literatura română ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua! Sunt profesor titular de limba și literatura română în învățământul preuniversitar, grad didactic I, vechime în învățământ 22 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna platit 2 locuri de munca Necunoscut999 Necunoscut999 Buna ziua. Am nevoie de ajutor intr-o privinta: Eu in prezent am 2 locuri de munca: - norma intreaga la un laborator de analize medicale privat (unde am ... (vezi toată discuția)