avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna Ziua!

sotul meu plateste pensie alimentara si veniturile din ultimul an sunt cu mult mai mici. am dorii sa stim ce trebuie facut in acest caz.unde sa ne adresam?
multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:15, 17 Ianuarie 2012
poate porni proces pentru micsoarea pensiei dupa venituri....
O actiune de micsorsre a cuantumului pensiei alimentare mentionand faptul ca vi s-au micsorat veniturile, asta in cazul in care pensia alimentara nu este stabilita in procente
trebuie facuta de un avocat?
nu neaparat
atunci poate stie cineva sa-mi explice ec trebuie sa fac........
primesc niste raspunsuri destul de evazive. daca se poate ceva concret: se face o cerere, se merge la.......... s.a.m. d.
multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sipiran sipiran Dupa divort, prin decizie, trebuie sa platesc 25% din venit pensie alimentara pt un copil.La data stabilirii avem servici dar dupa o luna am devenit somer.As ... (vezi toată discuția)
Solicitare micsorare pensie alimentara nicoara_a nicoara_a Buna ziua. Incepand cu 1 iulie inceteaza contractul de munca pe care il am. De 12 ani platesc pensie alimentara, si incepand cu 1 iulie ramanand fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters111374 ContSters111374 As avea si eu nevoie de putina indrumare. Sotul meu , este divortat, are un copil din casatoria anterioara,(minor).si acum avem si noi un copil,,tot minor. ... (vezi toată discuția)