avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna Ziua!

sotul meu plateste pensie alimentara si veniturile din ultimul an sunt cu mult mai mici. am dorii sa stim ce trebuie facut in acest caz.unde sa ne adresam?
multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:15, 17 Ianuarie 2012
faceti o cerere prin care solicitati micsoararea pensiei pentru ca s-au micsorat veniturile, o depuneti la judecatoria care a dat sentinta pentru prima pensie, depuneti dovada veniturilor, eventual daca aveti alti copii minori in intretinere depuneti certificatele lor de nastere....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sipiran sipiran Dupa divort, prin decizie, trebuie sa platesc 25% din venit pensie alimentara pt un copil.La data stabilirii avem servici dar dupa o luna am devenit somer.As ... (vezi toată discuția)
Solicitare micsorare pensie alimentara nicoara_a nicoara_a Buna ziua. Incepand cu 1 iulie inceteaza contractul de munca pe care il am. De 12 ani platesc pensie alimentara, si incepand cu 1 iulie ramanand fara ... (vezi toată discuția)
Reducere procent pensie alimentara la aparitia unui alt minor. alxml alxml Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Platesc pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara, in valoare de 25% din venitul net. In ... (vezi toată discuția)