Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
faceti o comisie si, la fata locului spuneti-le angajatilor... sa deschida dulapul.
Iin cazul in care nu vor sa coopereze ii convocatii disciplinar
claudia baltatescu a scris:
faceti o comisie si, la fata locului spuneti-le angajatilor... sa deschida dulapul.
Iin cazul in care nu vor sa coopereze ii convocatii disciplinar
Da, este buna sugestia dvs., va multumesc,
dar, punandu-ma in locul anagajatorului,
ce ma fac daca angajatul nu este la munca (tocmai aici ma astept la probleme)?
(nu vreau in nici un caz sa cercetez pe cineva disciplinar pentru asta: nu vad nici o finalitate prectica, si nu ma intereseaza sa sanctionez pe nimeni.)
Vreau doar sa stiu cum sa fac sa inlocuiesc rapid si dintr-o data toate costumele de lucru care sunt in proprietatea angajatorului dar in posesia angajatului, in cazul in care angajatul nu este la lucru si si-a incuiat costumul in dulap.
Eu ma gandesc, in linii mari, sa fac asa: pentru costumele pe care nu le primesc de bunavoie:
- dupa ce solicit in prealabil si in repetate randuri, motivat, predarea obiectelor
- formez o comisie de 3 pers. care sa cuprinda si un reprezentant al salariatilor,
- ma "inarmez" cu un lacatus si cu yale noi
- fortez incuietorile dulapului si in prezenta comisiei iau din dulap DOAR ceea ce ma intereseaza
- intocmesc proces verbal semnat de toti cu ce am luat, si in ce mod.
- inlocuiesc incuietaorea sparta, incui dulapul cu tot ce mai poate contine el si pastrez toate cheile pana se prezinta/daca se prezinta cel in cauza la lucru.
Doamelor, domnilor consultanti, ce parere aveti de ceea ce doreste sa faca angajatorul in cazul de mai sus?
Multumesc mult:)