am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice:
vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la diferite branduri pe care sa le vand online. cum e treaba aici..eu sunt de fapt comerciant si nu distribuitor ( la codul CAEN care ar fi mentiunea?), ce ma implica legal inafara de un contract si plata marfii?
apoi, am discutat si cu distribuitori de tip outelt...pot saa vand in magazinul online si haine de brand si haine outlet???
Dar ce se intampla daca as comecializa marfa intr un outlet din USA. Marfa brandurilor respectiva este din colectii trecute. Am vrre oproblema la comercializarea brandurilor?
pot sa am in magazin si sa vand si haine ale anumitor branduri individual, dar si haine tip outlet ? exista vreo reglementare in sensul asta sau pot folosi orice fel de haine in magazinul meu?
Mă lămuriți și pe mine ? Vreau sa deschid un outlet
Import
CrisaKK
Buna ziua,
Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt:
1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)