avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen de trimitere in judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen de trimitere in judecata

Va expun succint un caz,cineva fura spargand un geam de la un chiosc cateva pachete de tigari,noaptea,este retinut de o patrula,dus la sectie da o declaratie,tigarile raman acolo,prejudiciu cam 200ron recuperat,dimineata i se da drumul,si au trecut patru ani de atunci si omul nu a patit nimic,mutandu-se in alt oras dupa aceea ,si neavand mutatie,nu a primit vreo citatie.E posibil sa nu fi fost trimis in judecata si condamnat?Dupa atata timp mai e posibil sau nu?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:50, 13 Ianuarie 2012
Cel mai probabil a primit doar o amenda administrativa sau penala.
Da, e posibil.
Trebuia sa anunte ca si-a schimbat domiciliul pt a fi citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca sa nu fi condamnat pentru furt calificat daca esti recidivist? ContSters237356 ContSters237356 Un caz,real un om care fusese condamnat cu suspendare fura niste produse spargand un geam noapte la un chiosc imediat este retinut si dus la sectie prejudiciu ... (vezi toată discuția)
Furtul din necesitate ( foame) amaliamatei amaliamatei As dori sa stiu daca in romania exista vreo lege in vigoare in baza careia poti fura mancare fara sa fii pedepsit ( din stricta necesitate) si in cantitati ... (vezi toată discuția)
Filmare pe domeniu public yceman yceman Am un vecin nou din data de 12-06-2014, din cate se pare s-a certat cu majoritatea vecinilor vechi. Azi m-am trezit invitat la sectia de politie ca am o ... (vezi toată discuția)