Am fost angajat dupa excutarea 3 luni din somaj pe o perioada nedeterminata. Dupa expirarea timpului stipulat de proba am fost eliberati cu o notificare mai multe persoane in care este stipulat ca la initiativa Angajatorului s-a facut asta. In coditiile in care am fost anterior in somaj si ca contractul a fost denuntat de angajator si nu de mine Mai am dreptul la indemnizatia de somaj?
Pentru a beneficia din nou de somaj ar trebui sa va depuneti un nou doar ... intrucat datorita faptului ca c.i.m. a fost incheita pe durat nedeterminata plata indemnizatiei de soamj a incetat ... insa aveti grija ca , la stabilirea stagiului minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii nu se iau in considerare perioadele care reprezinta stagiu de cotizare utilizate pentru stabilirea si acordarea anterioara a unui drept la indemnizatie de somaj. .
Somaj
ContSters242138
Buna seara.
Am si eu o intrebare. Am fost in somaj si am incheiat de curand un contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de 90 de ... (vezi toată discuția)