avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj reluare plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj reluare plata

Am fost angajat dupa excutarea 3 luni din somaj pe o perioada nedeterminata. Dupa expirarea timpului stipulat de proba am fost eliberati cu o notificare mai multe persoane in care este stipulat ca la initiativa Angajatorului s-a facut asta. In coditiile in care am fost anterior in somaj si ca contractul a fost denuntat de angajator si nu de mine Mai am dreptul la indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: cristi66 , utilizator 03:01, 14 Ianuarie 2012
Pentru a beneficia din nou de somaj ar trebui sa va depuneti un nou doar ... intrucat datorita faptului ca c.i.m. a fost incheita pe durat nedeterminata plata indemnizatiei de soamj a incetat ... insa aveti grija ca , la stabilirea stagiului minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii nu se iau in considerare perioadele care reprezinta stagiu de cotizare utilizate pentru stabilirea si acordarea anterioara a unui drept la indemnizatie de somaj. .

Multumesc, foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea stagiului minim de cotizare cristi66 cristi66 am fost somer am fost angajat pe o perioada nedeterminata dupa care in luna de proba am fost eliberati toti ca nu mai erau resurse din initiativa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? avram1977 avram1977 buna seara,as dori sa va intreb daca pot beneficia de somaj atit timp cit am mostenit de la parinti si pamint arabil fiind actele pe numele meu? si inca o ... (vezi toată discuția)
Somaj ContSters242138 ContSters242138 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am fost in somaj si am incheiat de curand un contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de 90 de ... (vezi toată discuția)