avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Buna seara.

Am si eu o intrebare. Am fost in somaj si am incheiat de curand un contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de 90 de zile. Intrebarea mea este in cazul in care angajatorul notifica rezilierea contractului, Mai pot beneficia de somaj?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 21 Februarie 2012
Da, puteti solicita din nou somaj , insa aveti grija ca la stabilirea stagiului minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii nu se iau in considerare perioadele care reprezinta stagiu de cotizare utilizate pentru stabilirea si acordarea anterioara a unui drept la indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj reluare plata cristi66 cristi66 Am fost angajat dupa excutarea 3 luni din somaj pe o perioada nedeterminata. Dupa expirarea timpului stipulat de proba am fost eliberati cu o notificare mai ... (vezi toată discuția)
Stabilirea stagiului minim de cotizare cristi66 cristi66 am fost somer am fost angajat pe o perioada nedeterminata dupa care in luna de proba am fost eliberati toti ca nu mai erau resurse din initiativa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? maryang maryang Mentionez ca am lucrat fara intrerupere la o firma timp de 3 ani.In octombrie anul trecut am intrat in somaj pe o perioada de 12 luni.Cu 2 martie 2011 mi-am ... (vezi toată discuția)