avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROPRIETATEA PARINTELUI LA COPIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROPRIETATEA PARINTELUI LA COPIL

BUNA SEARA, AS DORI SA STIU CARE E MODALITATEA CEA MAI IEFTINA DE TRECERE A UNUI APARTAMENT DE LA PARINTE LA FIU, NEFIIND PROBLEME DE CONTESTAT. va multumesc !
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 10:04, 14 Ianuarie 2012
Cea mai ieftina ar fi donatia. Totusi, nu este recomandata atunci cand mai aveti si alti copii.
ªi costă cam la fel şi donaţia poate fi atacată.Prin contract de vânzare cump., cu preţ serios, nu pot fi probleme.Sau contract de întreţinere cu clauză de uzufruct , dacă este cazul şi mai ales dacă se poate, dar ;şi pentru acesta mai sunt câteva semne de întrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament byzu_68 byzu_68 va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: acum ceva timp am achizitionat un apartament prin credit imobiliar. insa, din cauza ca nu lucram in tara, ... (vezi toată discuția)
Mostenire rosualbastru rosualbastru buna ziua,as dori sa stiu care ar fi medoda cea mai sigura prin care parintii mei imi lasa un apartament si care nu poate fi atacata niciodata si care ar fi ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act se poate incheia. riscuri BeSmart BeSmart Buna seara , as aprecia ajutorul dvs. referitor la urmatoarea problema. Suntem 3 frati , as dori ca un imobil , proprietatea mamei mele , sa devina ... (vezi toată discuția)