Buna seara, as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru #-oca fosta sotie sa fie obligata sa mi restituie jumatate din totalul creditelor facute impreuna in timpul casniciei, mentionez ca imprumuturile au fost facute pe numele meu deoarece eu aveam serviciu.
la partaj se hotaraste atit drepturile care ii revin fiecarui sot in parte cit si obligatiile asta in caz ca desfacerea casatorieise realizeaza in fata instantei in caz ca sa realizat la primarie numai prin hatarire judecatoreasca cu probe cars sa dovedeasca ca a fost folisit in beneficiul amindoura
daca sa achitat creditul inaintea de a interveni partajul si divortul sa incheiat sa emis hotarirea judecatoreasca nu puteti sa mai recuperati suma datorata de sotie
se prezinta in instanta atit drepturile banesti cit si datoriile la momentul cind deschideti partajul se arata in codul familiei angajati avocat la partaj
Datoriile unui sot
Alina2011
In cazul in care un sot are imprumuturi facute la banci, inainte si dupa casatorie, si acesta pleaca din tara, nemai achitandu-le, cum se rasfrang acestea ... (vezi toată discuția)