avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatiile primariei in situatia de mai jos:
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatiile primariei in situatia de mai jos:

Mie mi-a fost distrusa calea de acces la o proprietate de catre un buldozer care largea si adancea o vale. Am depus o cerere la primarie si am cerut sa-mi prezinte documentele in baza carora s-au facut sapaturile respective de catre primarie, iar daca nu s-au facut de primarie, primaria sa solicite firmei care le-a facut documentele si sa mi le prezinte in timp legal.
Primaria mi-a raspuns ca lucrarile au fost facute de apele romane care au angajat firma respectiva, sugerandu-mi sa le solicit lor (apelor romane) documentatia.
Intrebare: avea primaria obligatia legala sa ceara apelor romane documentatia (avand in vedere ca lucrarile s-au facut pe teritoriul ei) si sa mi-o prezinte ? Daca nu,ce pot sa fac eu in aceasta situatie ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gavriila , utilizator 22:40, 15 Ianuarie 2012
Orice lucrare se execută pe bază de certificat de urbanism, eliberat de către primărie, chiar dacă este lucrare a Apelor Române sau a altei regiii, societăţi.
Deci solicitaţi în scris Certificat de urbanism de la primărie, certificat prin care, ulterior se va emite A.C, pentru lucrarea Apelor Române.În cazul acesta răspunză tori de daune sunt firma care a efectuat lucrarea şi Apele Române, ca regie care a angajat această firmă.Primăria trebuie să ştie cine a contractat lucrarea.Scrie în C.U
Pe mine ma intereseaza daca primaria trebuie sa solicite apelor romane documentatia respectiva pe care sa mi-o prezinte sau eu trebuie sa ma adresez apelor romane. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie anexa sorink sorink Buna ziua Tatal meu are o casa, care a avut pana recent o anexa (o copertina pentru garaj, fara pereti), pe care a demolat-o in urma unor dispute cu un ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate atunci cand ea nu exista - abuzul functionarului public loredana_1973 loredana_1973 Dorim sa va supunem atentiei dumneavoastra, problemele intampinate in incercarea de obtinere a unei Autorizatii de Construire pentru un imobil din Ploiesti , ... (vezi toată discuția)