avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical pentru risc de sarcina si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical pentru risc de sarcina si indemnizatia pentru CCC

sunt insarcinata in 4 luni (urmand sa nasc in iunie) incepand cu luna ianuarie sunt in concediu medical pentru risc de sarcina, faptul ca sunt in medical nu ma va afecta pentru a beneficia de concediu pentru cresere si indemnizatie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:26, 14 Ianuarie 2012
1. Perioadele de concediu medical sunt eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
2. Asadar veti putea beneficia de CCC pana la implinirea varstei copilului de 1 an sau 2 ani (in functie de alegerea dvs.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal - conditii niculai_elena niculai_elena Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare! Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc pe 15 ianuarie 2015, insa eu implinesc la locul de munca 1 an pe data de ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei de crestere copil myyaa myyaa buna ziua, verisoara mea este insarcinata in 5 luni, ea este angajata din mai 2012 si are platite darile la stat inclusiv luna mai 2012, ea ar trebui sa nasca ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)