Bina ziua,
In luna aprilie/2011-dosar penal intocmit de politia voluntari ptr.tractarea unui autoturism pe o distanta de aproximativ 20/30 metri,autoturism an fabricatie 1969, acest autoturism nemiscat timp de 5 ani,aflat intr-o stare foarte proasta,avind montate numere provizori de 30 zile,expirate din anul 2006,cind am fost la RAR ptr. inscriere dar am fost respins,acesta fiind si singurul drum facut cu aceasta masina.Dupa 5 ore de discuti cu agentii de politie,am semnat un PV, conditionat de primirea unei dovazi de circulatie de 30 zile cu drept de prelungire de la procuror.Dupa 2 saptamini am facut un memoriu in care am explicat cu lux de amanunte cele petrecute,totodata am solicitat, am rugat politicos rezolvarea acestui dosar cit se poate de repede,deoarece doream sa merg in strainatate ptr. serviciu.Au trecut de atunci 11 luni de zile si nu am fost chemat nicaieri ptr,eventuale declarati s-au alte informati.CE POT SA FAC IN ACEST CAZ?CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ PTR. A AFLA STADIUL URMARIRI PENALE?EXISTA UN FOR SUPERIOR CARUIA SA MA ADRESEZ?X-(
~ final discuție ~