Buna ziua!
Am nevoie de cateva sfaturi intr-o problema delicata.
Acum cateva luni, a avut loc un accident de circulatie soldat cu un mort si 6 autoturisme avariate, printre care si al meu. Soferul vinovat conducea un autoturism BMW inmatriculat in Italia si detinea o polita de asigurare falsa. Soferul vinovat s-a oferit sa ne repare autovehiculele sau sa ne achizitioneze altele, acelasi model, an de fabricatie, etc. Vinovatul, AAV, a luat automobilul, intelegerea fiind sa imi aduca alta in termen de 2 saptamani. Automobilul l-a reparat (mai bine spus carpit) si refuza sa onoreze intelegerea. In schimb, unui politist de la circulatie din aceeasi localitate i-a achizitionat in 3 zile alt autoturism. Ce pot face pentru a-mi recupera paguba (in bani sau alt autoturism, asa cum fusese intelegerea)? Mentionez ca nu am fost cu masina la niciun service, nici inainte, nici dupa accident. In acest moment masina este la vinovat, deoarece am refuzat sa o preiau.
Nu stiu ce intelegere ati facut, dar ar trebui sa aveti si ceva scris. Daca a fost deschis un dosar in acest sens, ar fi trebuit sa va constituiti parte in dosar, prin care sa solicitati repararea prejudiciului cauzat. Cat a trecut de la acest accident?