avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua!
Am nevoie de cateva sfaturi intr-o problema delicata.
Acum cateva luni, a avut loc un accident de circulatie soldat cu un mort si 6 autoturisme avariate, printre care si al meu. Soferul vinovat conducea un autoturism BMW inmatriculat in Italia si detinea o polita de asigurare falsa. Soferul vinovat s-a oferit sa ne repare autovehiculele sau sa ne achizitioneze altele, acelasi model, an de fabricatie, etc. Vinovatul, AAV, a luat automobilul, intelegerea fiind sa imi aduca alta in termen de 2 saptamani. Automobilul l-a reparat (mai bine spus carpit) si refuza sa onoreze intelegerea. In schimb, unui politist de la circulatie din aceeasi localitate i-a achizitionat in 3 zile alt autoturism. Ce pot face pentru a-mi recupera paguba (in bani sau alt autoturism, asa cum fusese intelegerea)? Mentionez ca nu am fost cu masina la niciun service, nici inainte, nici dupa accident. In acest moment masina este la vinovat, deoarece am refuzat sa o preiau.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Costi_Mihai , utilizator 17:15, 11 Decembrie 2014
Nu stiu ce intelegere ati facut, dar ar trebui sa aveti si ceva scris. Daca a fost deschis un dosar in acest sens, ar fi trebuit sa va constituiti parte in dosar, prin care sa solicitati repararea prejudiciului cauzat. Cat a trecut de la acest accident?
Accidentul a fost pe 30 august, anul curent... Exista dosar de cercetare penala pentru omor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier usor cu victime pidu79 pidu79 buna ziua.lucrez la o firma de curierat si in data de 5 august in timp ce ma deplasam spre Deva dinspre Lugoj in apropierea loc. Traian Vuia m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu dauna totala livis livis Buna seara Am fost implicat intr-un accident de circulatie in care politia a constatat ca nu sunt vinovat eu. Autoturismul are anul de fabricatie 2006 si ... (vezi toată discuția)
Termen limita de depunere a plangerii in cazul unui accident rutier? maharvey maharvey pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne ... (vezi toată discuția)