avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare hotarare judecatoreasca

Buna seara
Am avut un proces de contestare recunoastere paterintate cu test HLA la INML ,in care am fost exclus de la paternitatea minorului respectiv.
instanta de fond a dispus ca doamna sa efectueze cuvenitele mentiuni in registrul de stare civila si contravaloarea testului.Apelul i-a fost respins ca nefondat/
Cum pot intra in posesia acelor bani?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 19:34, 14 Ianuarie 2012
Adresati-va unui executor judecatoresc cu cerere de executare silita,daca sentinta este definitiva si irevocabila.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Ma aflu la finele unui proces de contestare recunoastere paternitate. Instanta de fond a dispus efectuarea unui test HLA ce a avut ca rezultat ... (vezi toată discuția)
Test paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Am \"un copil\"dintr-o relatie anterioara casatoriei,in urma procesului de contestare recunoastere paternitate,instanta a dispus prezentarea de ... (vezi toată discuția)
Speta minori si familie adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Am mai prezentat problema mea (am primit raspunsuride fiecare data pentru care multumesc tuturor)si nu stiu ce sa mai cred.de acesta data am sa ... (vezi toată discuția)