avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am si eu o nelamurire atata timp cat am o hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am si eu o nelamurire atata timp cat am o hotarare judecatoreasca care prevede castig de cauza ca in urma nerespectari unui contract de vanzare sa fie amendati cu 50 roni pe zi este posibil sa se piarda procesu. si de ce?

:sorry:
reformulati intrebarea... nu este suficient de clara...
Sunteti cumva intr-o cale de atac acum? Va judecati din nou in apel sau in recurs?
Cine a dat hotararea judecatoreasca la care faceti referire?
Pentru raspuns ,detaliati concret succesiunea de acte/actiuni
da sunt intr-o cale de atac la recurs facut de mine hotararea judecatoreasca a dato curtea de alel alba -iulia in urma stamutari
am o sentinta civila irevocabila pronuntata de judecatoria constanta o societate a fost obligata sa incheie contract de vanzare cumparare avand ca obiect o garsoniera sub sactiunea platii unor daune cominatorii 50 lei pe zi de intarziere de la data ramanerii definitive a sentintei (asta fiind 503 zile)si pana la incheierea cuntractului de vanzare cumparare

Alte discuții în legătură

Pot pierde imobilul cumparat daca actul de proprietate al vanzatorului este anulat? daniella_s daniella_s Situatie: Societatea comerciala A (promitentul vanzator) incheie un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil cu societatea B (promitentul ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui imobil promis spre vanzare oanabeldie oanabeldie Buna ziua, Am urmatoarea speta careia sper sa ii gasesc o solutie de rezolvare cu ajutorul Dumneavoastra. In luna septembrie a anului 1996 X cumpara, in ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara vladvlad vladvlad Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru o suprafata de teren, intrand totodata si in posesia acestui teren. Promitentul vanzator a dobandit ... (vezi toată discuția)