avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firme dupa lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firme dupa lichidare

1) Daca dupa ce o firma a fost lichidata, aceasta a fost si radiata din Registrul Comertului, in posesia cui ar trebui sa se gaseasca documentele societatii lichidate (in speta ma intereseaza in mod deosebit statele de plata)?
2) Institutia in posesia careia se afla documentele ar avea competenta de a elibera o adeverinta utila la reducerea varstei de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 11:06, 15 Ianuarie 2012
Documentele raman la dosarul de lichidare, care fie ramane la ORC, fie la Tribunalul comercial.
Vi se elibereaza documente daca, dovediti interes si sunteti parte in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea botezatuion botezatuion In baza CIM poate fi eliberata adeverinta pt. reducerea varstei de pensionare? Cui trebuie sa solicit eliberarea unei adeverinte pt. reducerea varstei de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de o adeverinta pentru pensie. am lucrat ... lauramolly lauramolly Buna ziua, Am nevoie de o adeverinta pentru pensie. Am lucrat in prioada 29.08.1988-16.10.1990 ca sudor la Intreprinderea Mecanica de Utilaje Chimic ... (vezi toată discuția)