avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi civile mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi civile mosteniri

Suntem 4 frati .Parinti nostri au cumparat o casa fara sa o treaca pe numele lor .Platesc impozit de 30 de ani tata a murit . Unul din frati sta in casa cu mama si vrea sa treaca casa pe numele lui .Are nevoie de semnaturile noastre sau poate doar cu proprietaru .
Daca noi nu suntem de acord ce trebuie sa facem ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
ioncatean9, utilizator
Ar putea sa faca direct actul de vanzare la notar cu proprietarul... asta daca acesta nu s-a razgandit in acest interval de timp si nu mai vrea sa faca acte.... atunci se complica lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune adysterian adysterian Buna ziua. Parintii mei au decedat in anii 1997-tatal si 1998-mama. Inainte de decesul tatalui, cumnata mea, respectiv sotia fratelui meu, l-a convins mai mult ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren Increzutull Increzutull in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe ... (vezi toată discuția)
Divort nina_crina nina_crina Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa ... (vezi toată discuția)