avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test adn

buna daca tatal are dubi ca nu este tatal natural si doreste sa faca testul adn cit timp dureaza pina primeste mama citatia de proces.- mama acum se afla la puscarie -, si mai am o intrebare daca tatal pe parcursul procesului ajunge cu mama la o intelegere este musai sa faca testul daca tatal se razgindeste
Cel mai recent răspuns: luise , utilizator 16:57, 15 Ianuarie 2012
daca a fost depusa actiune in instanta privind stabilirea paternitatii atunci testul este inevitabil....insa daca tatal il recunoaste ca si fiul/fiica sa atunci nu mai este necesar se va lua act de recunoastere si toata povestea se incheie ;)
tatal a recunoscut copilul de la nastere ca fiind copil inafara casatoriei si acum doreste sa faca testul de paternitate poate tatal sa se razgindeasca si sa nu mai doreasca testul este obligat sa il faca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn lulu-lulu lulu-lulu buna sotul meu a recunoscut acum 1 an ii ro un copil pe numele lui, sotul meu nu este cetatean ro acum dupa 1 an vrem sa cerem testul adn copilul este ii tara ... (vezi toată discuția)
Test adn mario22 mario22 Cu privire la un test ADN ma poate ajuta cineva? Dintr-o fosta relatie a rezultat un copil,pana aici e minunat!Doar ca pe parcursul relatiei a aparut un al ... (vezi toată discuția)
Cum procedeaza tatal sa isi recunoasca fiul de 6 ani? ddianna ddianna Buna ziua, Speta este astfel: copilul a fost rezultatul unei relatii de concubinaj, pe certificatul de nastere al copilului nu este mentionat tatal. Ulterior, ... (vezi toată discuția)