avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport expirat

buna seara ,va rog sa-mi spuneti ce probleme pot sa am la intrarea in tara cu copilul minor,are pasaportul expirat,precizez ca certificatul de nastere il am. va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gyury , utilizator 21:35, 15 Ianuarie 2012
Nu cred ca va fi vreo problema la intrarea in tara , ci la iesirea din tara ...
Pe unde intrati in tara? In principiu puteti intra in tara, dar va trebui parcurs un proces mai laborios de identificare a minorului
de intrat ,cred ca pe la bors sau nadlac.va multumesc!
In cazul acesta nu o sa aveti probleme. Intre Romania si Ungaria exista puncte de control comune.
multumesc ! sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent trecerea la vama cu minorul ContSters200730 ContSters200730 Daca vin din Italia cu autocarul si nu cu avionul ce mi se cere la vama acolo cand iesim din Ungaria sau unde? Ca eu stiu ca pt a intra in Romania nu am nevoie ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma intorc in tara cu copilul? vmaria vmaria sunt casatorita cu un cetatean italian. avem un copil nascut in Romania. tatal nu mai locuiest cu noi de 2 ani. respectand legea 'ultimului domiciliu' ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in germania - pot intra in tara? chipucnicolae chipucnicolae am pierdut cartea mea de indentitate si pesaportul fiului meu in germania cind veneam de la aeroport.fiul meu este la scoala in germenia si treb sa merg in ... (vezi toată discuția)