avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despagubiri financiare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despagubiri financiare

Buna seara.In cazul castigarii unui litigiu de munca in prima instanta, sectia civila , pot cere in cazul in care fac recurs despagubire financiara ? in acest caz trebuie sa platesc 10% din valoarea ceruta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: stefaniam , utilizator 18:40, 16 Ianuarie 2012
Potrivit art. 316 raportat la art. 294 alin. (1) C. proc. civ., în recurs nu se poate schimba calitatea părţilor, cauza sau obiectul cererii de chemare în judecată şi nici nu se pot face alte cereri noi.
În consecinţă, în recurs se pot formula critici numai cu privire la modul în care au aplicat judecătorii de fond legea în soluţionarea pricinii sau cu privire la situaţia de fapt reţinută în raport de probele administrate
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere colectiva Lungu Constantin Lungu Constantin am efectuat preavizul de concediere colectiva de 20 zile lucratoare in ture de 12 cu 24 deoarece trebuia asigurata continuitatea turelor fara intrerupere. ... (vezi toată discuția)
C.proc. civ - validare poprire ContSters244210 ContSters244210 pot cere in recurs dupa validarea popririi pensia de intretinere restanta, ulterioara introducerii actiunii si pana la solutionarea in fond a ... (vezi toată discuția)
Cerere in garantie la recurs! cata26 cata26 Ma aflu in litigiu de munca!Se presupune ca am pierdut in fond si singura cale de atac e recursul!Se poate la recurs sa chem in garantie 3 persoane(2 fizice si ... (vezi toată discuția)