avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere in garantie la recurs!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere in garantie la recurs!

Ma aflu in litigiu de munca!Se presupune ca am pierdut in fond si singura cale de atac e recursul!Se poate la recurs sa chem in garantie 3 persoane(2 fizice si una juridica) pt mine?sau trebuia sa ii aduc obligatoriu in fond?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 4 Februarie 2009
Potrivit art,61 alin.2 c.proc.civ., cererea de chemare in garantie facuta de reclamant se poate depune, pana la inchiderea dezbaterilor, inaintea primei instante.
Pârâtul trebuie să formuleze cererea de chemare în garanţie o dată cu întâmpinarea, iar dacă aceasta nu este obligatorie, cel mai târziu la prima zi de înfăţişare.
Prin urmare, avand in vedere dispozitiile art.316 coroborate cu art.294 alin.1 C.proc.civ. in recurs nu se poate formula cerere de chemare in garantie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi chemata in garantie o persoana la primul termen dupa ce dosarul a fost trimis spre rejudecare? asaveid asaveid Intr-un dosar care are ca obiect pretentii, dosar ce s-a aflat pe rolul judecatoriei dupa care s-a introdus recursul iar decizia tribunalului a fost trimiterea ... (vezi toată discuția)
Cerere in garantie! cata26 cata26 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspund!Se poate chema in garantie pe alte 3 persoane pe fond al procesului?sau trebuia la la primul ... (vezi toată discuția)
Chemare in garantie! camelia21 camelia21 Buna!Marturisesc ca am pierdut in fond intr un litigiu de munca!Nu am apucat sa chem in garantie pt mine o alta persoana ca nu am stiut ca trebuie chemata ... (vezi toată discuția)