avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Batut intr-un loc public.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Batut intr-un loc public.

Salutare tuturor, sunt nou pe aici si sunt intr-o situatie dificila.
Am fost agresat intr-un loc public de mai multe persoane care au dosare penale si condamnari. Acum primesc telefoane de amenintare sa nu depun plangere, altfel se va repeta acelasi lucru. Din cate stiu pana i va cerceta si condamna va dura mai mult de un an jumatate (cel putin asa e pe aici) deci au timp suficient sa ma mai caute,mai ales ca unul dintre ei va primi o condamnare in urma unei inregistrari predate de mine politiei in urma cu un an si 3 luni, inregistrare in care faceau acelasi lucru. Mentionez ca locul in care am fost batut este dotat cu camere de supraveghere,dar inregistrarile nu le pot obtine. O parere daca se poate,un sfat,ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: dinodan , utilizator 08:43, 16 Ianuarie 2012
Mergeti si depuneti plangere la parchet .
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va apere si reprezinte .
Acelasi sfat! Mergeti si depuneti plangere.
Daca pe viitor, toti cei care vor fi agresati de "stimabilii" vor sta in pasivitate si nu vor depune plangeri, unde credeti ca se va ajunge?
Le va intra in obisnuinta sa agreseze pe oricine vor dori, atata timp cat sunt siguri ca nimeni nu va depune plangere.

Inregistrarile camerelor de supraveghere vor fi obtinute de organele de cercetare penala, dar doar dupa ce veti depuneti plangere. Vorba colegului: "angajati-va un avocat care stie exact ce trebuie sa ceara organelor de politie si cum trebuie procedat in situatii care va depasesc"
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
Andreea Iacsa, Avocat
Multumesc pentru raspunsuri,am sa iau legatura cu un avocat in cursul zilei de astazi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a da imagini ValentinConti ValentinConti Va salut! Fiul meu a fost batut de un vecin. Erau mai multi in fata blocului si probabil faceau galagie. Al meu fiind mai mic a fost prins si batut. La scara ... (vezi toată discuția)
Abuz politie. declaratie scrisa sub presiune. posibilitate schimbare declaratie ionuti876 ionuti876 Buna seara, am fost retinut intr-o sectie de politie in bucuresti fara sa fiu inregistrat in care am fost retinut in jur de 6 ore, am fost maltratat si ... (vezi toată discuția)
Abuz firma de securitate hypermarket TincaToniF90 TincaToniF90 Se da urmatoarea situatie : Am intrat intr-un hipermarket impreuna cu un prieten,am facut niste cumparaturi minore,cateva produse doar.La iesirea de la casa de ... (vezi toată discuția)