avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPRUMUT- PRESCRIERE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPRUMUT- PRESCRIERE

BUNA SEARA.VA ROG SA MA AJUTATI CU O INFORMATIE. IN ANUL 2007 AM DAT CUIVA PRIN TRANSFER BANCAR SUMA DE 12000 EURO PENTRU A-SI CUMPARA UN APARTAMEN . NU MI I-A MAI RESTITUIT, INVOCAND DIVERSE MOTIVE. PE ORDINUL DE TRANSFER AM SCRIS CA SINT "PENTRU ACHIZITIE APARTAMENT" . DACA IL DAU IN JUDECATA, CE SANSE AM SA II RECUPEREZ, IN SITUATIA IN CARE AU TRECUT DEJA 4 ANI. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: RUBYS , utilizator 19:33, 16 Ianuarie 2012
Cand era scadenta?
Aveti sanse la o actiune in simulatie, puteti sa obtineti o hotarare cum ca apartamentul este de fapt al dvs.
Nu am specificat ca este imprumut am scris doar ca" este pentru achizitia unui apartament". Nu am specificat nici un termen de restituire
Deci nu aveti un contract de imprumut, ci doar dovada platii - un inceput de dovada scrisa.
Luati legatura cu un avocat - fie incercati sa obtineti o hotarare judecatoreasca pt executarea silita ( si sa probati cu martori ca suma era imprumut si sa dovediti ca era scadent - dar nu in urma cu mai mult de 3 ani) fie pt a se constata calitatea dvs. de co/proprietar. Sanse aveti.
va multumesc mult
Tin sa precizez ca intre timp a vandut si apartamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietar apartament RUBYS RUBYS Buna ziua. In 2007 am transferat din contul meu in contul altei persoane o suma de bani si am scris la specificatii \" pentru achizitie apartament\". In ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerestutuit de 10 ani de un descendent. mai pot recupera ... dorotheea dorotheea Imprumut nerestutuit de 10 ani de un descendent. Mai pot recupera banii, prin lege? (vezi toată discuția)
Restituire imprumut. sorin648 sorin648 Buna seara. As avea si eu o intrebare. Am imprumutat o suma destul de mare de bani de la o persoana, imprumut care s-a facut in baza unui act incheiat la ... (vezi toată discuția)