avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coproprietar apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coproprietar apartament

Buna ziua. In 2007 am transferat din contul meu in contul altei persoane o suma de bani si am scris la specificatii " pentru achizitie apartament". In momentul de fata nu vrea sa imi restituie suma spunand ca nu are. Pot sa apelez la instanta si sa cer dreptul de co/proprietar asupra apartamentului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:03, 29 Ianuarie 2012
Pai stati, ati transmis banii drept imprumut sau pretul unui apartament pt. dvs?
ati specificat exact despre ce apartament este vorba, l-ati individualizat in vreun fel ?
da i-am dat drept imprumut dar nu am facut nici un contract de imprumut sau alt act in sensul asta. Singurul inscris este transferul bancar.Si nu am individualizat in nici un fel apartamentul pentru ca urma sa il achizitioneze pentru el si apoi sa mi i dea inapoi, dar..nu mi i mai da.
Cand am facut transferul am scris in ordinul de transfer doar "pentru achizitie imobil"
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
RUBYS, utilizator
Convinge-l sa dea o declaratie prin care sa spuna ca a primit banii de la dvs. Ulterior puteti sa il executati silit
Declaratie nu o sa dea. Dar am extrasul de cont unde se vede clar ca au intrat in contul lui. este suficient?
Iar el cand a achitat apartamentul a facut o tot prin transfer bancar din contul sau in contul vanzatorului. Deci se poate vedea clar ca i a folosit sa cumpere apartamentul
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
RUBYS, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut- prescriere RUBYS RUBYS BUNA SEARA.VA ROG SA MA AJUTATI CU O INFORMATIE. IN ANUL 2007 AM DAT CUIVA PRIN TRANSFER BANCAR SUMA DE 12000 EURO PENTRU A-SI CUMPARA UN APARTAMEN . NU MI I-A ... (vezi toată discuția)
Donatia bani parinte - copil turistul-ro turistul-ro Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie. Acum 10 ani am achizitionat un apartament. Pentru achizitia lui am primit de la tatal sotiei o suma de bani. Acea ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu abuz de incredere sau inselaciune !!!! vaniapopovici vaniapopovici Buna dimineata ! Ma confrunt cu o problema si as dori un sfat avizat . Am cunoscut in anul 2004 un cetatean strain . Din 2004 si pana in februarie , ... (vezi toată discuția)