avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coproprietar apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coproprietar apartament

Buna ziua. In 2007 am transferat din contul meu in contul altei persoane o suma de bani si am scris la specificatii " pentru achizitie apartament". In momentul de fata nu vrea sa imi restituie suma spunand ca nu are. Pot sa apelez la instanta si sa cer dreptul de co/proprietar asupra apartamentului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:03, 29 Ianuarie 2012
Poate spune ca este un cadou sau o datorie a dvs. catre el
Neavand niciun act intocmit cu acesta nu l puteti executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut- prescriere RUBYS RUBYS BUNA SEARA.VA ROG SA MA AJUTATI CU O INFORMATIE. IN ANUL 2007 AM DAT CUIVA PRIN TRANSFER BANCAR SUMA DE 12000 EURO PENTRU A-SI CUMPARA UN APARTAMEN . NU MI I-A ... (vezi toată discuția)
Donatia bani parinte - copil turistul-ro turistul-ro Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie. Acum 10 ani am achizitionat un apartament. Pentru achizitia lui am primit de la tatal sotiei o suma de bani. Acea ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu abuz de incredere sau inselaciune !!!! vaniapopovici vaniapopovici Buna dimineata ! Ma confrunt cu o problema si as dori un sfat avizat . Am cunoscut in anul 2004 un cetatean strain . Din 2004 si pana in februarie , ... (vezi toată discuția)