avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Prelungire valabilitate adeverinta acordare denumire ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Prelungire valabilitate adeverinta acordare denumire ong

As dorii daca se poate sa imi spuneti si mie cum fac sa prelungesc dovada de disponibilitate a denumirii data de MJ pentru un ong , deoarece nu am avut timpul necesar sa ma ocup si imi exprira.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 16 Ianuarie 2012
Trimite-ti o cerere catre Registratura MJ cu cateva zile inainte de expirarea certificatului. Veti primi in termen de 6 zile unul nou
imi puteti arata va rog un model ?
E acelasi tipizat ca originalul numai ca la observatii treceti „prelungire disponibilitate denumire”.

Nu uitati sa platiti taxa de 5 lei la Trezorerie.

CERERE
Pentru acordarea disponibilităţii denumirii

1. Solicitantul:
 Numele/Denumirea……………………….. ……………......................
……………………………………………………………………………..
 Domiciliul/Sediul:…………………………………………………………

2. Categoria de persoană juridică fără scop patrimonial (asociaţie, fundaţie, federaţie) pentru care se solicită verificarea……………………………………………
……………………………………………………………… …………. ………...

3. Denumirea a cărei verificare se solicită................................................
………………………………………………………………………………………

4. Temeiul juridic al cererii: ORDONANŢA GUVERNULUI NR.26/2000

5.Tariful achitat …5 lei, conform: .………………………………………

6. Data ……………………………………………………………………………

7. A se specifica dacă se doreşte răspunsul prin poştă: ……………………………………………….……………………………………….

8. Semnătura solicitantului………………………………………………………

 Tariful este de 5 lei şi se achită la Trezorerie în contul bugetului de stat nr.20360150

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere rezervare denimire ong ginmarstar ginmarstar Buna ziua , ma poate ajuta si pe mine cineva ca nu imi dau seama cum trebuie exact completata cererea de rezervare a denumirii unui ong , CERERE Pentru ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire fundatie tibibeiu tibibeiu Buna ziua Am o nelamurire cu privire la numele pe care as vrea sa-l rezerv pt constituirea unei fundatii. E vorba de spre numele socrului meu (decedat), ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala sanda1956 sanda1956 1. De unde obtin formularul pentru obtinerea dovezii de disponibilitate a numelui asociatiei? 2. Sediul as. va fi intrun local al primariei. Ce acte ... (vezi toată discuția)