avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate inactiva - vanzari de bunuri
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate inactiva - vanzari de bunuri

Firma este in faliment de la data 18.05.2010. In data de 01.10.2010 prin ordin MFP a fost declarata inactiva. In februarie am depus cerere de reactivare, dar cica a fost completata gresit si nu s-a solutionat cererea. In august am mai depus o cerere si tot nimic... Firma are multe active de valorificat si pana in prezent s-au vandut destule pe sume destul de mari, sumele au fost distribuite creditorilor... Daca vine control de la finante ar putea sa fie confiscate aceste venituri obtinute din vanzarea bunurilor pe motivul ca firma este inactiva???

Alte discuții în legătură

Firma inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) fara ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Am fost declarat inactiv fara sa stiu, am functionat normal pana nu mi-a mai primit declaratiile la ANAF, m-am judecat cu ei si am pierdut, nu am ... (vezi toată discuția)
Srl inactiv cristinaflorentina cristinaflorentina Subiect: SRL inactiv, cerere reactivare fara raspuns buna seara,am si eu un srl,am depus o cerere de reactivare la anaf la sf lunii iulie,nu am primit nici ... (vezi toată discuția)