avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

Firma la care lucreaza fostul sot nu a trimis banii pentru pensia alimentara a copilului pe ultimile 3 luni desi fostului sot i-au oprit banii pentru plata acesteia.Va rog frumos sa ma sfatuiti cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera banii pentru plata alimentara a copilului.Cu angajatul firmei care se ocupa de acest lucru am luat legatura si de 3 luni imi spune ca"maine,banii vor fi livrati".Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:06, 16 Ianuarie 2012
Faceti actiune in instanta impotriva sotului pentru neplata pensiei alimentare intrucat doar acesta este obligat sa o achite si nu firma la care munceste.
~ Conținut șters la cerere ~
Inteleg ca firma are calitatea de tert poprit si aceasta are obligatia sa-i retina din salariu angajatului si sa va vireze banii. Daca sotului i s-au retinut sumele si nu s-au virat, poate fi vb de o fapta penala a angajatului respectiv.
Incercati sa va plangeti unui superior al angajatului sau amenintati-l pe ala ca-i faceti plangere penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu Loreandreiciuc Loreandreiciuc Buna ziua am și eu o nelămurire.sotul meu are poprire pe salar prin executor judecătoresc care a trimis Înștiințare atât la locul de munca cât și ... (vezi toată discuția)
Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Sorina75 Sorina75 Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu pensia alimentara. Fostului sot i se retinea pe stat de plata suma aferenta pensiei alimentare. Acum el s-a ... (vezi toată discuția)