Firma la care lucreaza fostul sot nu a trimis banii pentru pensia alimentara a copilului pe ultimile 3 luni desi fostului sot i-au oprit banii pentru plata acesteia.Va rog frumos sa ma sfatuiti cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera banii pentru plata alimentara a copilului.Cu angajatul firmei care se ocupa de acest lucru am luat legatura si de 3 luni imi spune ca"maine,banii vor fi livrati".Va multumesc!
Faceti actiune in instanta impotriva sotului pentru neplata pensiei alimentare intrucat doar acesta este obligat sa o achite si nu firma la care munceste.
Inteleg ca firma are calitatea de tert poprit si aceasta are obligatia sa-i retina din salariu angajatului si sa va vireze banii. Daca sotului i s-au retinut sumele si nu s-au virat, poate fi vb de o fapta penala a angajatului respectiv.
Incercati sa va plangeti unui superior al angajatului sau amenintati-l pe ala ca-i faceti plangere penala
Pensie alimentara
Sorina75
Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu pensia alimentara.
Fostului sot i se retinea pe stat de plata suma aferenta pensiei alimentare. Acum el s-a ... (vezi toată discuția)