In urma controlului celor de la gaz au facut marea descoperire ca am schimbat soba cu plita cu un aragaz.In aceste conditii am fost avertizat ca daca nu mi schimb proiectul(adica sa fac un alt proiect) i mi vor sista livrarea gazului.Un alt proiect presupune costuri destul de mari(proiect facut tot de ei).Este legala cerinta lor?Cand i am chemat la o verificare mi au luat bani ,spunand ca treaba lor este doar pana la contor restul este al meu si ma priveste
Veti constata in timp, cat de 'operativi' si responsabili sunt furnizorii(distribuitorii) de gaze. Eu port cu ei tratative de 1an fara nici un rezultat, desi problema relatata de mine este cunoscuta de firma mea de gaz cu sediul in tg.mures, problema care ii afecteaza abuziv, fraudulos pe toti beneficiarii OUG 70/2011 (ajutor caldura). In Sibiu la centrul de relatii cu clientii esti tratat cu indiferenta, aroganta iar problemele relatate de consumatorii din Sibiu nu sunt transmise mai departe la Tg. mures. Abia la Botosani am gasit o solutie care m-ar fi putut ajuta si pe care cei de la Botosani o aplica, dar la Sibiu NU SE POATE, pentru ca directoarea de la centrul de relatii Sibiu este foarte comoda si nu se complica, de asta Exx va pierde multi clienti odata cu liberalizarea preturilor. Si eu voi fi unul dintre ei. Sfatul meu este ca, daca aveti sobe pe gaz sa scoateti arzatorul si sa treceti soba pe lemne, este mai ieftin si scapati de ...belele. Pentru mancare eu imi voi cumpara plita electrica cu inductie, care are aceleasi costuri ca si aragazul cu gaz. Pentru baie inca mai caut o solutie, in orice caz vreau sa scap cat mai repede de furnizorul de gaz.