avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate probleme cu furnizorul de gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

probleme cu furnizorul de gaze

In urma controlului celor de la gaz au facut marea descoperire ca am schimbat soba cu plita cu un aragaz.In aceste conditii am fost avertizat ca daca nu mi schimb proiectul(adica sa fac un alt proiect) i mi vor sista livrarea gazului.Un alt proiect presupune costuri destul de mari(proiect facut tot de ei).Este legala cerinta lor?Cand i am chemat la o verificare mi au luat bani ,spunand ca treaba lor este doar pana la contor restul este al meu si ma priveste
Cel mai recent răspuns: aleph , utilizator 20:02, 12 Iulie 2012
Veti constata in timp, cat de 'operativi' si responsabili sunt furnizorii(distribuitorii) de gaze. Eu port cu ei tratative de 1an fara nici un rezultat, desi problema relatata de mine este cunoscuta de firma mea de gaz cu sediul in tg.mures, problema care ii afecteaza abuziv, fraudulos pe toti beneficiarii OUG 70/2011 (ajutor caldura). In Sibiu la centrul de relatii cu clientii esti tratat cu indiferenta, aroganta iar problemele relatate de consumatorii din Sibiu nu sunt transmise mai departe la Tg. mures. Abia la Botosani am gasit o solutie care m-ar fi putut ajuta si pe care cei de la Botosani o aplica, dar la Sibiu NU SE POATE, pentru ca directoarea de la centrul de relatii Sibiu este foarte comoda si nu se complica, de asta Exx va pierde multi clienti odata cu liberalizarea preturilor. Si eu voi fi unul dintre ei. Sfatul meu este ca, daca aveti sobe pe gaz sa scoateti arzatorul si sa treceti soba pe lemne, este mai ieftin si scapati de ...belele. Pentru mancare eu imi voi cumpara plita electrica cu inductie, care are aceleasi costuri ca si aragazul cu gaz. Pentru baie inca mai caut o solutie, in orice caz vreau sa scap cat mai repede de furnizorul de gaz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal pentru sigilarea unui punct de ardere al instalației de gaze naturale Longines Longines Bună ziua, Întâmpin o situație care îmi dă bătăi de cap și întrucât nu am reușit sa găsesc niciunde explicații coerente, ma adresez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie iscir sau cncir sau psi Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Buna ziua, De ce autorizatii speciale are nevoie o firma ce are ca activitate productia de sobe/seminee ce functioneaza pe gaz (adica au in ele incorporat ... (vezi toată discuția)
Reparatie teava gaze elenazan elenazan Blocul nostru a fost prevazut din constructie cu instalatii de gaze separate pt.fiecare apartament,fiecare are contract cu firma de gaze.S-a constatat o ... (vezi toată discuția)