avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccic pana la 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccic pana la 3 ani

Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: exista o reglementare privind acordarea ccic pana la 3 ani, fara ca respectivul copil sa aiba handicap? Eu sunt deja in acest ccic si urmeaza sa il termin in august 2009? Am vreo sansa sa il prelungesc (si sa beneficiez de toate drepturile aferente) pana in august 2010?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florentza , utilizator 13:45, 24 Octombrie 2008
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? lizuca_andrecito lizuca_andrecito Am lucrat la o firma din martie 2008 pana in iulie inclusiv 2008,de la 1 august am intrat in concediu pre si post natal .Nu am beneficiat de indemnizatie pt ca ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu legal de crestere copil in varsta de pana la 2 ani oliviamarcov oliviamarcov daca se poate, si daca da, in ce conditii poate fi prelungit concediul legal, platit, de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de maternitate poe.aly poe.aly Daca ti se termina concediul de 2 ani de crestere al copilului,il poti prelungi pana la 3 ani,luandu-ti concediu medical? (vezi toată discuția)