avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventii pentru micro-ferma de gaini ouatoare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventii pentru micro-ferma de gaini ouatoare

As dori sa stiu unde anume regasesc informatii privind subventiile pentru o micro-ferma de gaini ouatoare ( legislatie, website-uri, ghiduri alee solicitantului, etc.)

Multumesc in avaans pentru orice informatie!
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
twisted111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:10, 17 Ianuarie 2012
Pe site-ul PNDR gasiti informatiile dorite
[ link extern ] /
la butonul"investitii prin PNDR" accesati masura 141 sau 112.
Este de preferat pentru inceput sa accesati masura 141 si apoi 112.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fonduri ue nerambursabile pot obtine? andreiutunicul1 andreiutunicul1 buna.ma numesc andrei si sunt student..m-ar interesa ca dupa ce termin facultatea sa-mi deschid o ferma de animale si nu stiu care sunt ajutoarele pe care ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare? Ma gandeam la o finantare 100%, fara ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile cresterea animalelor adrianamarius adrianamarius am o propietate la tara , animale (oi) cum pot obtine fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)