avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate buna - riscuri operatie hemangiom toracic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

buna - riscuri operatie hemangiom toracic

am si eu o intrebare:
am o fetita de un an si doua lunicare sa nascut cu un hemangion toracic.
intentionez sa o operam dar nu stim care sunt riscurile,sa ruga sa ne spuneti daca stit
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:01, 16 Ianuarie 2012
bine ar fi sa luati legatura cu un medic de specialitate :(
Multa sanatate..
Pediatrul si mai ales chirurgul trebuie sa va explice toate riscurile legate de anestezie si operatie. Daca nu sunteti satisfacuta de explicatii, insistati.
Fiecare caz are particularitatile lui, iar noi nu putem sa va spunem decat generalitati pe care le ''culegem'' de pe net.

Vorbiti cu pediatrul fetitei, in mod sigur va va explica si cred ca o sa va si indrume in alegerea chirurgului.
Multa, multa sanatate :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consimtamant privind efectuarea unei operatii daco16 daco16 Va rog mult sa cititi acest act pe care un pacient trebuie sa-l semneze inaintea unei operatii. Daca ati fi pacienti si v-ati confrunta cu o astfel de ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)
Despre avort elycka elycka imi poate spune cineva cu experienta cum decurg lucrurile atunci knd faci un avort? cat de rau doare,chiar si cu anestezie locala,care sunt consecintele,cat ... (vezi toată discuția)