avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care sunt pasii urmati dupa hotararea definitiva a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care sunt pasii urmati dupa hotararea definitiva a curtii de apel ?

Buna ziua. Tocmai am castigat un recurs la curtea de apel si nu stiu cat mai am de asteptat pana ma reintorc la vechiul meu loc de munca ( bugetar la AJOFM). Mentionez ca in prealabil am castigat procesul la tribunal. Care sunt procedurile in continuare ? Cine imi va trimite hotararea definitiva ? Tribunalul sau curtea de apel ? si cam cat dureaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 16 Ianuarie 2012
Hotararea pronuntata de Curtea de Apel nu se mai comunica ... in acest sens, trebuie sa mergeti la arhiva instantei si sa solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe aceasta hotarare ...

Dupa obtinerea hotararii, faceti o cerere catre fostul angajator pentru a pune in executare hotararea respectiva ... in caz de refuz, puteti face plangere penala pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.261 si 262 C.mun. si/sau va puteti adresa unui executor judecatoresc pentru a pune in executare acea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ma pacaleasca?? lulikaa lulikaa Buna ziua, va rog, ajutati-ma si pe mine cu o problema! Am dat fostul loc de munca in judecata, am castigat acum doua luni si jum. pe fond, mi s-a trimis ... (vezi toată discuția)
Art. 261 din codul muncii arhontele arhontele Art. 261. Neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate ... (vezi toată discuția)
Decizie instanta perlutza perlutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Mama mea are un proces cu firma unde a lucrat pentru care in data de 28 oct 2011 s-a admis solutia ... (vezi toată discuția)