avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Predare bunuri sechestrate de catre ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Predare bunuri sechestrate de catre ANAF

In calitate de administrator al societatii, in urma unui control fiscal, ANAF-ul a luat masura instituirii unui sechestru asigurator asupra unor mijloace fixe ale societatii. Ca urmare mi le-a predat in custodie mie ca si persoana fizica. Dupa aproximativ un an de zile mi-am dat demisia din functia de administrator, functie preluata de catre alta persoana. Datorita faptului ca nu mai sunt angajat al societatii, doresc sa predau bunurile respective, insa noul administrator refuza sa semneze de primire. Ce ma sfatuiti sa fac?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 20:18, 16 Ianuarie 2012
Luati legatura cu inspectorii ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale firma BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine ce rseponsabilitate mai am, daca in anul 2007 am cesionat partile sociale ale unei firme si in urma unui control facut in ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)
Cod penal instrainare bunuri de sub sechestru grigoras gheorghe grigoras gheorghe la data sechestrului nu mai eram in functiea de administrator mi a incetat contractul de munca prin pensionare medicala ,am refuzat sa semnez p v de sechestru ... (vezi toată discuția)