avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sunt stresat de o firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sunt stresat de o firma de recuperari

Ce sa fac? Am avut un card de la o sc nebancara, am platit pana in luna iulie 2009(ultima plata). Dupa un timp am intrebat la chiseul lor despre situatia mea si mia spus ca nu mai am de platit la ei pentru ca o firma de recuperari a cumparat contractul. Acum sunt sunat aproape zilnic de cate o persoana de la firma de recuperari. Nu am platit din luna iulie 2009. Ce ma sfatuiti sa fac.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: lgligor , utilizator 21:42, 17 Ianuarie 2012
ok, sunteti scuzat.

plangerea penala este modalitatea doreliana de a recupera creante folosita de toate firmele de recuperare , mai ales de prima firma din Romania amendata pentru spam. Nu este o solutie pentru rezolvarea unei probleme decat daca chiar se savarseste o fapta penala, altfel poate fi cel putin abuz de drept si se naste riscul de a primi cel putin o amenda contraventionala de catre cel ce formuleaza jocandi causa o plangere penala.

Deci totusi ce sa fac? A fost contactat angajatorul meu si i sa spus ca vor sa imi faca proprire din salar.... . Nu stiu care este legalitatea pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuita de firma de recuperare creante Mirrella P. Mirrella P. M-am mutat in urma cu vreo doi ani, apartamentul ramanand tot prioprietatea mea, n-am mai platit firma de cablu. Erau vreo 50 de lei de plata, in fine, am ... (vezi toată discuția)
Datorie telefonie mobila pmirceas pmirceas In 2009 am reziliat contractul societatii comerciale cu operatorul de telefonie Vodafone prin portare catre alt operator. Cu 2 luni inainte de expirarea legala ... (vezi toată discuția)
Hartuire recuperatori idile4you idile4you As dori sa va intreb ce as putea sa fac sa scap de apelurile insistente a unor firme de recuperare. Anul trecut in luna mai am schimbat adresa de domiciliu si ... (vezi toată discuția)