Va rog sa-mi spuneti daca unui personal contractual dintr-o unitate M.A.I. i se poate retine pe ultimul an salariul de merit asa zis necuvenit, desi s-a acordat conform legii, in baza OUG.121/1998 si daca se poate contesta.Va multumesc.
Buna seara stimata colega. Din cate stiu eu, din 2011, toate salariile de merit au fost sistate in baza unui OMAI (stiti ce inseamna aceasta). Daca vi s-a acordat, e drept sa vi se retina. Altfel, puteti face raport catre comandant pentru a cere explicatii, in scris. El va trebui sa va raspunda in 30 de zile. Daca nu sunteti multumita de raspuns aveti posibilitatea de a cere explicatii la esaloanele superioare.
Cu stima
nu ca as vrea sa aplic doar invataturile lui N.Steinhardt, dar mi s-ar parea corect ca aceeasi masura sa fie luata pentru tot personalul MAI, si nu numai pentru cei mai mici, ca legea e lege pt.toti, de-aia ma interesa contestatia,
Ministru de interne sustinea in toate interviurile ca nu a dat salarii de merit sau salarii de excelenta nimanui din minister de cand este ministru, atunci cum se explica faptul ca ofiterii si subofiterii sau agentii din minister iau in continuare aceste drepturi acordate in 2009, iar personalului contractual i se retine retroactiv salariul de merit pe motiv ca a fost acordat eronat si Corpul de control a verificat legalitatea acordarii acestor drepturi si culmea... a gasit ca doar pt. personalul contractual s-a acordat eronat, restul beneficiaza de aceste drepturi in continuare, desi din 01.01.2010, tot personalul bugetar e salarizat dupa aceleasi legi...L.330/2009, L.285/2010, fara diferentieri pt. categorii de personal. Mie mi se pare ca este o discriminare, sau legea nu e lege pt. toti? Tare as vrea sa-mi raspunda cineva competent din ministerul de interne...
~~~~~~~~~~~~
dupa comentariu se vede ca nu faceti parte din MAI...
Act aditional
alexandru andra
Daca am emis decizie de suspendare a salariului de merit in cf cu OUG 1/2001 la personalul contractual, trebuie si act aditional.
Mentionez ca la 01.01.2010 ... (vezi toată discuția)