avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... exceptia calitati procesuale de aparator
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

exceptia calitati procesuale de aparator

se poate angaja un avocat pe net ? care sa prezinte la dosar doar o chitanta de onorariu semnata de el insusi? ce articol de lege trebuie sa invoc judecatorului in acest sens , acest avocat a solicitat in scris un termen lung , mentionand insa ca va depune la dosar restul documentelor
este admisibil ? va rog sa ma invatati ce trebuie facut in acest sens pentru a interzice avocatului sa isi exercite atributiile
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:25, 16 Ianuarie 2012
Solicitati instantei de judecata ca acest aparator sa depuna la dosarul cauzei imputernicirea semnata de catre clientul sau.
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
andymaurul, utilizator
toti avocatii sunt intr-un Barou. au contracte si imputerniciri avocatiale tip ce trebuie semnate de clienti.Vedeti legea avocaturii _ legea nr.51/1995 actualizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)
Imputernicire Catalina2000 Catalina2000 Buna ziua, Daca avocatul partii adverse nu a depus imputernicire, sunt indreptatita sa solicit Instantei sa solicite avocatului partii adverse ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta narcisa_salbatica narcisa_salbatica Ma poate reprezenta intr-un demers juridic un avocat care isi desfasoara activitatea si are sediul profesional in alt oras decat cel in care va trebui ... (vezi toată discuția)