avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donatie de la membru ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donatie de la membru ong

Buna ziua. Am infiintat de curand un ong pentru copii cu boala amiotrofie spinala. Unul din membrii asociatiei (care nu este fondator) vrea sa doneze domeniul pentru site-ul asociatiei. Ce documente ar trebui sa fac? Contract de donatie sau altceva?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:47, 18 Ianuarie 2012
Da. Faceti contract de donatie.
Multumesc frumos. Unde as putea gasi un model al unui astfel de contract?

[ link extern ]

Contract de donatie1) - model

Incheiat astazi .........................
la .............................................

I. PARTILE CONTRACTANTE

1.1. ............................................(numele si prenumele) cu domiciliul in ...................................., (localitatea) str. ................................. nr. ......., bloc ......, scara ......., etaj ......., apartament ......, judetul/sectorul ..............................., nascut(a) la data de ..........................., in ................................, judetul/sectorul ..................., (ziua, luna, anul) (localitatea) fiul (fiica) lui ....................................... si al (a) ......................................, avand actul de identitate seria ........... nr. ..................... eliberat de ............................................ la data de ...................................., codul numeric personal .............................................., in calitate de donator si

1.2. .......................................... (numele si prenumele) cu domiciliul in ....................................., (localitatea) str. .................................. nr. ......., bloc ......, scara ......., etaj ......., apartament ......, judetul/sectorul ........................., nascut(a) la data de ............................., (ziua, luna, anul) in ...............................,(localitatea) judetul/sectorul ....................., fiul (fiica) lui (a) ...................................... si al ......................................, avand actul de identitate seria ........... nr. ..................... eliberat de ............................................ la data de ...................................., codul numeric personal .............................................., in calitate de donatar
sau

1.2. Asociatia/Fundatia/Uniunea/Federatia .................................................................. cu sediul in .................................., (localitatea) str. ................................... nr. ........., bloc .........., scara ........., etaj ......., apartament ........., judetul/sectorul ................................., inscrisa la ................................. in registrul .......................................... sub nr. ............................., pe baza certificatului de inscriere nr. .......................... din ........................, avand contul nr. ............................. deschis la ........................................., telefon ......................., fax ..........................., reprezentata de ................................................., cu functia de ......................................., in calitate de donatar au convenit sa incheie prezentul contract de donatie cu respectarea urmatoarelor clauze:

II. OBIECTUL CONTRACTULUI

2.1. Eu, ........................................, in calitate de donator, donez donatarului urmatoarele bunuri: .............................................................................................................................
................................................................................................................. .

Bunurile donate au fost dobandite de mine, donatorul, astfel: ................................................... ......................................................................................................... si le evaluez la suma de ................................ lei, exclusiv in scopul stabilirii taxei de timbru.

Eu, donatorul, declar ca bunurile de mai sus au fost predate in folosinta donatarului la data de ............................, astfel cum rezulta din inscrisul sub semnatura privata incheiat cu donatarul.

2.2. Eu, .................................., donatarul, declar ca primesc2) cu recunostinta donatia facuta de donator privind bunurile mentionate si descrise mai sus, bunuri pe care le-am preluat in folosinta la data de ................ pe baza inscrisului sub semnatura privata, mentionat mai sus.

3. CLAUZE FINALE

3.1. Prezentul contract a fost redactat intr-un numar de .............. exemplare la Biroului Notarului Public ....................... .

3.2. S-au eliberat partilor ...................... exemplare, un exemplar pastrandu-se in arhiva biroului notarial.

DONATOR DONATAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract comodat spatiu comercial sau inchiriere haiducu haiducu unde pot gasi un model contract comodat ptr inchirierea unui spatiu comercial sau un model contrct inchiriere? (vezi toată discuția)
Contractul de donatie financiar doradragan doradragan din cate am citit se cedeaza un drept de proprietate in baza unui inscris in forma autentica si se foloseste cand se da o suma de banii pentru ..... exemple ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana electrosystem electrosystem Vreau sa imprumut o suma de bani pentru un timp foarte scurt (2-5 zile). persoana care imprumuta propune sa facem o chitanta de mana. Puteti sa-mi dati un ... (vezi toată discuția)